marknad och växjö

publicerat i Familj;
Igår var gick vi på Jönköpingsmarknad på förmiddagen, med Maja, farmor och farmors syster. Vi gick mest och tittade handlade lite kläder och åt lunch på Twin. Vädret var super dvs solen sken, men stekte inte. Det var varmt i luften, men lagom. Däremot var det mycket folk på gatorna, och de knuffades, trängdes, gick på vagnen och gick framför vagnen. Vi tog det så lugnt som möjligt utan att bli allt för upphetsade..
På eftermiddagen fixade jag mina naglar, och som vanligt blev de försenade. Tycker att det är så tråkigt att vänta när man beställt tid. Förmodligen var det många som "hoppat" in under marknaden - vad vet jag!? Vi hade fått tid vid klockan fem och jag tror att jag fick sätta mig i stolen vid klockan kvart i sex. Maja hade beställt tid för fransförlängning vid samma tid som mig, och henne tog de inte in förrän klockan var kvart över sex!!!
Det värsta var att hon hade bestämt träff med några kompisar i Tenhult vid halv sju tiden. Hon var nog inte hemma förrän vid åtta- halv nio kan jag tänka. Jag vet inte, för jag var tvungen att åka när jag var klar...
 
Idag har vi varit i Växjö hela långa dagen. Vi åkte hemifrån vid tio tiden och var framme i Växjö hos mormor vid halv tolv. Olle och Ebbe var också där, det är kusinter till mina barn. Mormor var nere i Malmö och hämtade dem i torsdags. Olle och Ebbe är min systers två pojkar, och mamma är barnvakt åt dem i helgen. Ella verkligen älskar dem och Ebbe är favoriten, han är en så fin och omtänksam kusin med ett väldigt stort och varmt hjärta. Olle tycker däremot inte att det är riktigt lika roligt att vara med Ella hehe..
I eftermiddags var vi bjudna bort till kusin Viktor som fyller 11 år idag. Viktor är min brors pojk och de bor också i Växjö, inte alls långt från mamma.
Där åt vi tårta, drack kaffe och tjötade en massa, Viktors mormor och morfar var också där. Vid fem tiden tyckte jag att det var dags att åka hem, för jag inte ville komma hem alltför sent. Skönt att ha lite kväll kvar när man landat på hemmaplan tycker jag. Så vi "bröt upp" och satte oss i bilen igen, på vägen hem fuskade vi lite och svängde förbi McDonalds. -Mums!
 
 
Gungpaus i Rådhusparken
 
 Jönköpings marknad
 
Vid Ryttartorpet 
 
 
Skogspromenad...
 
 
Glassdax
 
Hagasjön