Trött

publicerat i Allmänt;
Åh, så skönt!
Jag fick återuppta mina vårkänslor från gårdagen precis som jag önskade och vårvädret fick jag njuta av ytterligare en fantastiskt härlig dag. Det är ju bara för härligt ute nu dessa dagar, jag varken vill eller har lust med att vara inne när vädret är så fint där ute.
Jag bestämde mig för att ta "det lilla lugna" pga att min förkylning inte vill ge med sig och jag mäktar verkligen inte med att göra något annat några långa stunder... Hoppas att förkylningen snart ger med sig!
Jag satt mest ute i en fåtölj, läste på min AKK läxa som är mycket intressant, zappade mellan olika appar i telefonen men fastnade inte för någon särskild, pallade inte med att leta mer heller.
-Shit vad det har förändrats och vilken utveckling det har varit med allt det tekniska! Både på gott och ont! Man kan verkligen göra rubbet med bara en liten ynka telefon idag. Hela världen finns i själva verket där inne...
På eftermiddagen vandrade vi allihopa bort i sakta mak till Hallby konstgräsplan för att titta när Hallby mötte Tenhults F00. Lina var med och startade som målvakt. Det var väl en ganska ordinär match, och Tenhult vann till slut med 4-3(tror jag). Denna gång var vi inte rivaler Claes och jag, som förra gången vi var på Hallby och tittade när tjejerna spelade. Då spelade Hanna i ena laget, och Lina i det andra. Denna gång höll vi på samma lag eftersom om att Hanna slutat spela fotboll. Tur för honom! haha..
Resten av kvällen tillbringade jag först att handla på Willys A6, därpå vid spisen, och till slut nattning av Ella. Sedan bar stegen av till min egna ljuvligt, stora säng för att jag är såå himla trött. Trots att det egentligen är en timme tidigare än vanligt eftersom vi flyttade fram klockan till sommartid i natt.
Att det kan va sån himla behaglig känsla att få gå och lägga sig och sova när man är trött.



Det ena blomlandet efter jag rensat igår....


Mormor och Ella på väg till lekparken


En liten goding i solen...


och avslutning på vallen.