Gills veranda

publicerat i Allmänt;
Har aldig tittat på "Gills veranda" innan.
Det är ett musikprogram där Gill Johnson är programledare och tar emot svenska musiker i staden Nashville, USA.
Läste iförrgår om att hon hade gjort ett av sina program med Kristian Gidlund, en känd svensk författare, journalist och musiker som blev diagnostiserad med cancer i magsäcken 2011.
Ni är säkert många som hört talas om eller kanske till och med läst hans kända blogg "I kroppen min", där han beskrev sitt liv med cancern. Han avled i september 2013, bara några dagar innan sin 30 årsdag.
Jag vill väldigt gärna titta på detta program, och när jag igår var sjuk och låg i sängen, så tog jag möjligheten att titta på programmet på svt play.
Programmet spelades in våren 2013 fattade jag det som och Kristian var väldigt sjuk, men orkade med att resa den långa resan till USA. 
En gång under programmet frågade Gill honom om vad han tänkte på..
-Jag funderar på om jag kommer få se detta program, när det är färdigt, sa han då.
Shit, va sorgligt. Han fick nämligen inte se det, och det var så många mer saker som sades som var så gripande och känslofulla. Mina tårar rullade sakta så gott som under hela programmet.
Han hade även gjort en lista på vad han ville hinna med och vad han helst ville göra under resan tillsammans med Gill i USA, och jag tror att hon lyckades med allihopa önskningarna.
Titta gärna på det programmet, det var såå mycket fint som sades och det var fängslande och rörande på alla sätt.
En hint om att vi alla ska ta vara på livet- här och nu!
Ja, denna sjukdommen är grym och jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att de hittar bättre mediciner för att få bukt med den, även om cancerforskningen är långt fram.