Samlade

publicerat i Allmänt;
Idag var vi samlade igen. 
Hela familjen.
Det händer faktiskt inte så ofta att vi är hemma allihopa en hel kväll, men Oscar har varit sjuk och var därför hemma ikväll. Annars så är han på hockey
träning på måndagskvällar..
Vi körde ett litet "familjemöte" efter middagen, innehållandes lite påminnelser och uppfräschningar av regler mm typ att plocka upp efter sig, plocka in efter sig, inte gå med skor inne, lämna tillbaka saker i samma skick och på samma ställe OM man fått lov att låna något av någon..
Ja, ja! Tjat tjat tjat...
Det ingår har jag förstått... att tjata. Det förstod jag i och för sig för länge sedan och har blivit varse om det också ett flertal eller snarare tusentals gånger tror jag nog allt.
Men tilläggas bör att barnen är väldigt hjälpsamma och duktiga den största delen av tiden, men är man många så blir det så hiiiimla mycket att göra om bara en ska plocka efter de som glömt... och till slut rinner bägaren över.
Då är det skönt och välbehövligt att sätta sig och prata när ingen är arg uppretad upprörd hungrig, utan alerta vakna och lyssnar.
Sedan efter mötet så "försvann" de till sitt, de samlades framför datorn i källaren och tittade på gamla kort på Ella när hon var liten. De pratade skrattade och det lät så härligt...<3
Det är mysigt och skönt när alla är hemma samtidigt, är vänner(nästan hela tiden), har något att göra och inget att stressa köra till eller passa.
Det kändes som om att vi alla här hemma tyckte att det var länge sedan.