Chill

publicerat i Allmänt;

Bara känslan av att det är fredag är ju såååå härlig tycker jag.
Ella och jag har haft lite småfix för oss här hemma på vår lediga förmiddag och sedan lagade vi en smidig lunch tillsammans- falukorv och stekt potatis.
Mums tycker Ella. Potatis är verkligen på top 3 just nu, och i alla dess former.
Fick vänta en stund med att lägga oss och sova middag, för vi hade några hantverkare här som bytte ut våra innerdörrar åt oss.
Sen efter en saga lite sång bök och stök så somnade vår lilla prinsessa. Jag smög sakta ut och hade redan bestämt mig för att jag skulle utforska vår Apple tv och smart tv lite mer...
Är nämligen väldigt nyfiken på de där grejerna.
Jag började med smart tv'n och fastnade givetvis på första appen... Youtube!
Blev enormt sugen att lyssna på mina gamla favoriter, sökte genast upp en riktig idol som jag konstigt nog ALDRIG tröttnar på -Lionel Richie!
Jag kan lyssna hur mycket och hur ofta som helst på hans underbara låtar. Ett tag när jag var yngre tyckte jag att det va pinsamt att jag gillade hans "tantmusik".
Men nu ligger jag i soffan vid tv'n och njuter av musiken. Shit vilken avslappning glada lyckliga känslor och minnen som kom tillbaka. Musiken förenar, som det så fint heter. Musik är fantastiskt på många sätt och för många människor.
Som ung när jag ville va själv tänka fundera, stängde jag allt som oftast in mig på mitt rum lyssnade sjöng och läste texter... hade nästan glömt hur det känns.
Det kommer nog bli Lionel och jag fler gånger:)