"Hållt i.."

publicerat i Allmänt;
Nu är det faktiskt en hel vecka sedan jag försökte börja mitt nya liv för sista gången... och det känns som om att jag inte sumpat det helt än i alla fall.
Jag har varit hyfsat duktig, om jag får säga det själv.  Tror att jag inte ska bli allt för drastisk med en gång, ska helst kunna leva upp till det nya livet- i resten av livet. Även om jag mer än gärna skulle vilja göra allt på en gång- sluta äta och springa det fortaste jag kan flera timmar i uppförsbacke varje dag. Ja, helst ska det ju visa sig bums. Jag vill bli smal vältränad hurtig och välmående så fort jag bestämt mig...
Vänta vad är det!?
Jag bestämde mig för, och lade upp en plan fram till nyår.
Mina regler som jag ska försöka att hålla är att jag inte ska äta varken pizza, pommes, choklad eller något gjord på ren grädde. Annars får jag äta vad jag vill, men i begränsade mängder...
Glass, kakor, godis, läsk får jag bara äta en gång per vecka, och jag ska "röra på mig" minst 30 min per dag i minst 5 dagar per vecka- alltså två dagars ledigt.
Om det är någon storhelg födelsedag el dyl så får jag "synda" med sunt förnuft, det blir tråkigt och lustigt annars tror jag. Bara jag tar tag i det direkt efter igen, så att jag inte tänker..
Äsch, nu är det ingen idé längre när jag ändå har fuskat en gång! Den tanken har jag haft såååå många gånger för när jag försökt börjat osv och så har det skitit sig.
Ja ja, det är knappt att jag vågar skriva det här och nu känner jag. Om att utifall att jag inte kommer hålla det eller klara av det. Försöker hålla mitt pepp uppe, och Claes är och har varit en suverän klippa denna gången hittills.
Skulle vara så kul att komma igång ordentligt, må bra, orka mer, full med energi....
Jag håller tummarna och kämpar på!