Tvåa

publicerat i <3;
 
 
Rund och hård om den är pumpad, gjord av läder när den är äkta, färgen man kännetecknar den för är svart/vit, men nu för tiden finns den i alla möjliga färger, man kan tjäna miljoner på den om man är riktigt duktig och har känsla och talang för den, det är en sport som väldigt många utövar över hela världen, nästan vem som helst kan ha kul med den i dens enkelhet..
Kan du gissa vad jag tänker på?
-Just det ja, helt rätt!
Fotboll!
I söndags spelade Lina och hennes lag deras sista seriematch för i år. Det var oerhört nervöst roligt och spännande, mest nervöst tycker nog jag. Kan inte förstå att jag blir så känslomässigt engagerad. Det var spännande ända in i det sista.
Deras sista match var avgörande för om de skulle kunna vinna serien eller inte.. men om Tenhult vann sin match, så var de också beroende av hur det gick mellan Bankeryd och Taberg. De spelade en timme efter. Så det blev en jobbig "villvetanu" och nästan evig väntan.
I den matchen var Taberg tvugna att vinna, för att Lina och hennes lagkamrater skulle strå som seriesegrare.
Det blev lite deja vu, från förr förra säsongen när TIF skulle möta Hallby i sista avgörande matchen. Den gången stod jag inte still en sekund kan jag säga.
Jag är som sagt ingen sportfåne "at all", men när det kommer till spel av mina egna barn. Då blir jag en väldigt engagerad fotbollsmamma, som har svårt för att behålla lugnet och vara tyst. Då sätts alla nerver på prov..
Tyvärr, blelv det ingen serievinst för våra tappra och duktiga Tenhultstjejer. Bankeryd vann sin match och därmed också serien.
Stort GRATTIS till dem!
Detta var första året som tjejerna spelade 11 manna, dvs på hela planen - alltså som de "riktiga" grabbarna, och de har gjort det med bravur.
Ja, som Zlatan Messi och dem ni vet.. haha..
En superstor eloge till hela laget TIF F00. Ni är och har varit så duktiga under hela säsongen. Ni är välspelande, fulla av kämparglöd, bra passningsspel och kan läsa av varandra bra.
Väl kämpat tjejer!
Och stort GRATTIS till er också till en välförtjänt andra plats.
Det är mycket bra att komma tvåa, även om en tvåa är lättare att glömma.
Nu är det några veckors vila för dig min älskade lilla fotbollstokiga snälla omtänksamma Lina, förutom innomhusträningen på söndagarna då.
Sen kör vinterträningen igång igen och då är det fullt ös och fullt fokus igen.
Fotboll in my life, som Lina brukar säga!